Waarom een dakinspectie?

De reden dat u een dakinspectie wil laten uitvoeren is verschillend. Heeft u: Zichtbare schade aan uw dak? Of lekkage in huis als gevolg van problemen met het dak? Dan laat u een dakinspectie uitvoeren.

U kunt ook een dakinspectie uit laten voeren om meer te weten te komen over de staat van uw dak. Is er behoefte aan (preventief) dak onderhoud? Verkrijg inzicht in de staat van uw dak nu én in de toekomst.

Dakinspectie aanvragen!

Wanneer een dakinspectie?

U laat een dakinspectie uitvoeren wanneer u twijfels heeft over de staat van uw dak! Bijvoorbeeld na een storm, of zware regenval. Laat zeker een dakinspectie uitvoeren wanneer u last heeft van lekkage van uw dak. Of wanneer u ziet dat het dak slijt.

Tevens is het raadzaam om een dakinspectie uit te laten voeren bij:

Zichtbare slijtage of schade aan het dak

De aankoop van een nieuwe woning.

De (ver)bouw van een woning

De aankoop of verbouw van een bedrijfspand.

Dakinspectie door dakdekker van Dakcentrale Nederland

Dakinspectie door Dakcentrale Nederland

Weten waar uw dak nu én in de toekomst onderhoud nodig heeft? Bij een dakinspectie wordt door de dakspecialisten van Dakcentrale Nederland uw dak grondig onderzocht. Met één doel, het voorkomen van lekkage en het verlengen van de levensduur van uw dak! Onze dakinspecties worden uitgevoerd door onze ervaren dakinspecteurs. Onze dakinspecteurs beoordelen de conditie van uw dak op meer dan vijftig verschillende punten. Om u vervolgens te voorzien van een passend en vrijblijvend advies.

De voordelen van een dakinspectie

  • U krijgt zekerheid over de staat van uw dak.
  • Uw dak krijgt een grondige schoonmaakbeurt
  • Kleine lekkages worden direct verholpen
  • Onderhoud wordt altijd tijdig uitgevoerd, dit voorkomt verdere slijtage en schade.
  • U voorkomt hoge kosten voor grote reparaties
  • De levensduur van uw dak wordt bij regelmatig onderhoud significant verlengd.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw dak zorgt u ervoor dat uw dak altijd in optimale conditie is. Hiermee voorkomt u vervelende problemen en zorgt u voor de optimale levensduur van uw dakconstructie.

Dakinspectie aanvragen

Heeft u twijfels over de conditie van uw dak? Of wilt u preventief meer weten over de huidige staat én de toekomst van uw dak? Vraag dan nu een dakinspectie aan bij Dakcentrale Nederland!

Onze vakmannen voorzien u van deskundig advies. Zo bent u verzekerd van de juiste aanpak voor uw dak probleem. Uw dak is ons vak!