Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Menu

Familiebedrijf

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt de Dakcentrale gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden. Bekijk hier al onze dak diensten.

Dakspecialisten

De dak werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmannen, echte dakspecialisten. De dakdekkers van Dakcentrale Nederland werken met de beste materialen. En zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dak reparatie, dak renovatie en dak reiniging. Onze dakdekkers zijn echte vakmannen, zij zijn vakkundig opgeleid en gecertificeerd. Tevens zijn zij in het bezit van een VCA (veiligheid checklist aannemers). Dakcentrale Nederland werkt altijd met eigen materiaal.

Contact

Unieke kenmerken.

Onze kernwaarden zijn erg belangrijk voor ons, om de beste resultaten te halen. Om de beste resultaten te halen heeft Dakcentrale Nederland een aantal unieke kenmerken in de wereld van dakwerk.

10 jaar garantie

Bij Dakcentrale Nederland heeft u 10 jaar garantie op de dak werkzaamheden. Al onze werkzaamheden worden opgeleverd met schriftelijke garanties. 

Een dakinspectie binnen twee uur.

Binnen twee uur een dakdekker bij u op locatie. Dakcentrale Nederland zorgt voor een grondige dakinspectie, en deskundig advies. Binnen twee uur een vakman op locatie, om lekkage te verhelpen en vervolgschade te voorkomen. Lees meer over onze unieke dakinspectie binnen twee uur.

Vrijblijvend hulp en advies

Schade aan uw dak als gevolg van storm of extreme weersomstandigheden? Hier bent u voor verzekerd. Dakcentrale Nederland voorziet u vrijblijvend van hulp en advies.

Net als voor al uw andere vragen op het gebied van dak reparatie, dakrenovatie, dakpannen, dakreiniging en dak lekkages. Ook voor vragen over uw dakgoot, dakkapel en nokvorsten kunt u bij ons terecht. Dakcentrale Nederland is er voor uw complete dak ontzorging.