Een plat dak repareren?

Reparatie van een plat dak is een veel voorkomende klus voor dakdekkers. De dak specialisten van Dakcentrale Nederland kunnen het probleem vaak snel en vakkundig verhelpen en zo (verdere) schade aan een dak voorkomen. Met de juiste materialen en technieken kunnen onze dak specialisten het dak repareren. Mocht het probleem groter zijn, is het soms raadzaam om te kiezen voor het volledig vervangen van een plat dak.

Een plat dak vervangen?

Door slijtage of schade is het soms nodig een dak volledig te vervangen. Er zijn verschillende opties om een plat dak te vervangen. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe laag dakbedekking over een oude laag heen te leggen. Dit scheelt u over het algemeen het nodige in de kosten bij het vervangen van een plat dak. Wat kost een dakdekker?

Tevens kunt u ervoor kiezen de oude laag dakbedekking te verwijderen. De dakdekker van Dakcentrale Nederland zal dan de dakbedekking op uw platte dak compleet verwijderen en vervangen voor nieuwe laag. Het voordeel hiervan is dat de constructie van uw platte dak niet verzwaard wordt en zo een langere levensduur heeft.

Keuze dakbedekking voor een plat dak.

Er zijn een aantal verschillende materialen om uw platte dak mee te bedekken. Dakcentrale Nederland heeft ruime ervaring met al deze materialen. Om deze reden kunnen wij u voorzien van deskundig advies op het gebied van dakbedekking, precies afgestemd op uw specifieke situatie. Vraag vrijblijvend een dakinspectie aan, en kom erachter wat de beste keuze is voor uw dak.

Bitumen dakbedekking

Een veel voorkomend materiaal voor het bedekken van vlakke daken is Bitumen. Dakcentrale Nederland werkt veel met Bitumen dakbedekking. Meer weten over uw bitumen dakbedekking? Of uw bitumen dak vervangen? Hier leest u er alles over. Bitumen dakbedekking.

EPDM dakbedekking

Een ander materiaal wat vaak gebruikt wordt is EPDM dakbedekking. EPDM wordt veel gebruikt voor het bedekken van het dak van een nieuwbouwwoning. U kunt hier meer lezen over EPDM dakbedekking.

PVC dakbedekking

Dakcentrale Nederland kan u voorzien van PVC dakbedekking. Dit is een speciaal soort dakbedekking welke erg mileuvriendelijk is. Lees hier meer over de voordelen van PVC dakbedekking.

Dakbedekking op uw huis.

In Nederland zijn er veel huizen met platte daken. Grote kans dat uw huis een plat dak heeft. Om deze reden heeft Dakcentrale Nederland zich gespecialiseerd in platte daken.  Een plat dak vereist een specifieke behandeling. Met regelmatig onderhoud en de beste materialen zorgt u voor een optimale levensduur van uw platte dak.

Andere platte daken.

Een plat dak komt regelmatig voor op andere plekken dan op uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Het dak van een schuur

Het dak van een overkapping

Het dak van een veranda

Het dak van een tuinhuisje

Garages, loodsen, en werkplaatsen.

Tal van voorbeelden die nogal eens vergeten worden, maar die ook zeker dakbedekking nodig hebben. De dakdekkers van Dakcentrale Nederland adviseren u graag over elk plat dak. Op en om uw huis. Uw dak is ons vak!