Dakcentrale Nederland actief met dakwerkzaamheden op een schuin dak

Schuin dak

In Nederland komt een dak constructie op een schuin dak veel voor. Dakcentrale Nederland heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het onderhouden van schuine daken. Ook voor reparatie van een schuin dak. Of een complete dakrenovatie, kunt u bij de ervaren dakdekkers van Dakcentrale Nederland terecht. Uw schuine dak is ons vak.

Dakpannen

Een schuin dak is in de regel een pannendak. Lees hier alles over dakpannen en een pannendak constructie. Dakpannen worden veel gebruikt vanwege de erg lange levensduur. Daarnaast zijn dakpannen goed bestand tegen weersinvloeden, en behoeven dakpannen relatief weinig onderhoud. Ons dakdekkersbedrijf heeft vele jaren ervaring met:

  • Leggen Dakpannen

  • Dakpannen repareren

  • Vervangen Dakpannen

Nokvorsten op een hellend dak

De nokvorsten zorgen voor stevigheid en veiligheid bij een pannendak. Helaas zijn nokvorsten gevoelig voor weersinvloeden en behoeven deze regelmatig controle en onderhoud. Poreuze nokvorsten dienen tijdig aangepakt te worden. Heeft u twijfels over de conditie van uw nokvorsten? Lees hier alles over het repareren van nokvorsten. Of vraag een dak inspectie aan.

Kantpannen op een hellend dak

De kantpan is een ander belangrijk onderdeel van een pannendak constructie. Wat is een kantpan? Een kantpan wordt ook wel een gevelpan genoemd. Deze wordt gebruikt om de zijkant van het dak af te sluiten van de gevel. Net als de nokvorsten, liggen de kantpannen vast met cement. Heeft u last van poreuze kantpannen? Lees hier meer over het repareren van kantpannen.

Lekkage schuin dak.

Heeft u lekkage aan een schuin dak? Vaak komt dit doordat het cement tussen de dakpannen, nokvorsten en poreus is geworden. Lekkage aan uw dak is erg vervelend. De lekkage dient dan ook snel verholpen te worden.

Via onze 24/7 lijn, kunt u altijd rekenen op een dakdekker van Dakcentrale Nederland. Op deze manier kunnen we de lekkage aan het schuine dak snel repareren. Om verdere schade te voorkomen. De lekkage volledig verhelpen kan door een dak reparatie of dakrenovatie uit te laten voeren.