Bitumen dakbedekking.

Dakcentrale Nederland werkt veel met bitumen dakbedekking. Op platte daken in Nederland komt bitumen dakbedekking vaak voor. De ervaren dakspecialisten van dakcentrale Nederland adviseren u graag over uw bitumen dakbedekking.

Wat is bitumen?

Bitumen is een aardolie product dat overblijft nadat benzine of diesel uit de aardolie wordt gehaald. Bitumen wordt ook wel dakleer genoemd. De bitumen hecht zich aan de ondergrond van uw dak door te branden. Bitumen is één van de meest voorkomende dakbedekking materialen in Nederland. Voornamelijk vanwege de vele voordelen van bitumineuze dakbedekking. Zoals de lange levensduur en goede weerstand.

Bitumen Dakbedekking Dakcentrale Nederland

Wat zijn de voordelen van Bitumen dakbedekking?

Bitumen eenvoudig aanbrengen

Bitumineuze dakbedekking is één van de meest voorkomende vormen van dakbedekking, mede omdat het relatief gemakkelijk te verwerken is. Ervaren dakdekkers zullen bitumen dakbedekking aanbrengen met een gasbrander. De bitumen laag hecht op deze manier aan uw dak. Afhankelijk van de ondergrond wordt er eerst een onderlaag aangelegd. Weten wat het beste bij uw dakconstructie past? Vraag een dakinspectie aan!

Goede weerstand bitumineuze dakbedekking

De bitumen of dakleer is erg geschikt voor daken omdat het een erg goede weerstand heeft. Zowel tegen (extreme) weersomstandigheden als tegen schokken of andere invloeden. Dak lekkages voorkomen kan goed met deze vorm van dakbedekking, bitumen is waterdicht op zeer lange termijn.

Lange levensduur Bitumineuze dakbedekking

Mede door de goede weerstand heeft de bitumineuze dakbedekking een erg lange levensduur. Gemiddeld gaat Bitumineuze dakbedekking zeker 25 jaar mee. Tevens is Bitumen dakbedekking makkelijk te overleggen wat de levensduur nogmaals met dezelfde periode kan verlengen. Bitumen is daarom een veelgebruikte en erg geschikte oplossing voor dakrenovatie.

Dakrenovatie

Een bitumen dakbedekking is erg geschikt om te overleggen met een nieuwe laag. Dit maakt het de perfecte oplossing voor het renoveren van een dak. Zo kunt u op een erg duurzame manier de levensduur van een dak verlengen.

A-merken

Dakcentrale Nederland werkt altijd met A-merken Bitumen dakbedekking. Zoals IKO Bitumen dakbedekking. IKO Bitumen is zeer geschikt vanwege de bewezen lange levensduur van wel 35 jaar.

U kunt ook terecht bij Dakcentrale Nederland voor:

EPDM Dakbedekking

PVC Dakbedekking

Vraag naar de mogelijkheden.

Bitumen dakbedekking aanbrengen?

Iedere dak is verschillend. Is bitumen dakbedekking de beste optie voor uw dak? Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan. Dakcentrale Nederland geeft u graag vrijblijvend het beste advies voor het bedekken van uw dak. Specifiek gericht op uw situatie. Uw dak is ons vak!